Content

CLARA, NOU VIDEOCLIP PER LA LIDIA GUEVARA

 “…Clara nunca fue la mejor, nunca dijo te quiero, nadie le enseñó, su camino no fue nunca fácil pero no se rindió…”

 

Notícies fresques des de Rendez Vous Films!!

4 protagonistes, 4 històries, més de 12 localitzacions i una llarga llista de col·laboradors formen el nou videoclip que estem rodant aquests dies per a Lidia Guevara, la jove cantautora que està triomfant per tot el país amb la seva veu imponent.

En aquesta cançó del seu darrer disc “Memoria de elefante” la Lidia parla d’una noia, la Clara, que planta cara a totes les adversitats que se li presenten en el seu dia a dia amb optimisme, força i maduresa.

La Clara, però, “som totes” com diu la Lídia. Per això en el videoclip les actrius ( boníssimes!!!) Lorena Franco, Violeta Abrate, Isabelle Bres i Carla Vilaró  s’han convertit en les protagonistes i han representat la Clara en diferents etapes de la vida.

Una de les escenes que gravarem en els pròxims dies serà a un parc d’atraccions(quines ganes!!!) i, tot seguit, ens capbussarem en l’edició de tantes i tantes hores de rodatge!!! Així que el videoclip surti del forn el penjarem aquí per a que tots i totes el pugueu veure, comentar i compartir!

 

De moment us deixem la cançó  Guevara – Clara