Content

Pauls Planet  – Venda del DVD

Pauls Planet – Venda del DVD

Fent-ho ras i curt… 🙂

Quan vam gravar el documental, per no interferir en el dia a dia del Paul, ni modificar les seves conductes, i encara menys els esdeveniments de la gira, vam gravar molt material, però quan diem molt volem dir MOLT. Tant, que quan vam començar a editar el documental, teniem sobre la taula més de 12 Tb per resumir… Vam voler morir i, és clar, al final ens van quedar moltes coses, molt divertides i interssants, que ens hagués agradat posar.

Total, que després de fer un campament d’edició per muntar el documental, amb torns intempestius on ni nosaltres ni els ordinadors no vam trobar descans en mesos,  vam decidir allargar el deliri unes setmanes més per fer un DVD de doble capacitat on hi poguéssim encavir tots els extres. Sí, també era el doble de car, però som uns inconscients i la causa s’ho val!

Com que es veu que no en teniem prou, ens vam aventurar a fer els dissenys, continguts i tots els detalls del fulletó del DVD (De perdidos al río). Tots, menys la portada (brutal!) que ens la va fer  l’artista Mercis Rossetti.

Què hi podreu trobar als extres del DVD?

Anècdotes: Cardona (Les pujades) -La Bisbal d’Empordà (El Castell) -Sant Sadurni d’Anoia (Hi ha més vi?) -Banyoles (L’últim tema) -Organyà (Tanga de ganxet) -La Garriga (La Volvo) -Vilallonga de Ter (Silvestre & Co.) -Barcelona (Els crítics) -Altres extres

Cançons: Com li agrada (Banyoles) -Guapa Pocasolta (Barcelona) -Hallelujah i I will (Sant Sadurní d’Anoia) -Heart of glass (Cardona) -M’estàs fallant (Vilanova i la Geltrú) -La Santa Collons (Organyà) -No és fàcil a dir i Big blue world (Guissona)

Si no us els voleu perdre… i voleu fer que la nostra acampada valgués encara més la pena…podeu  COMPRAR el DVD AQUÍ

image-14